Ikea is topsport

Zoals uit mijn vorige blogpost al bleek, ben ik dus een beetje aan het verbouwen/verhuizen. En welk huis is nou compleet zonder iets van de Ikea.. Ik ken er geen. Dus ook wij gingen richting de Ikea. Ik had zelf al een aantal dingen die ik wilde, waaronder een eettafel die ik al had gezien met het vriendje, die eettafel wilde ik overigens gaan gebruiken als bureau.

Nou jongens, daar begon dus de ellende, ik was namelijk niet de enige die dat tafeltje wilde. Uitverkocht. Niet meer leverbaar. Huilen.

Maar mijn moeder gaat niet zo snel bij de pakken neerzetten dus. ‘Mogen wij het showmodel misschien hebben?’ Volgens die vrouw moesten we dat even op de afdeling gaan vragen. Dus wij lieten onze volle kar met enorm veel zooi achter in het midden van magazijn-ding, en liepen de HELE. IKEA. Een 2e keer door. Mochten we het showmodel meenemen? Ja mocht! Maar dan moesten we het wel zelf naar de koopjeshoek brengen, zodat we het daar uit elkaar konden halen. Dus wij weer de hele Ikea door MET DAT BUREA. Je kon de mensen horen denken ‘Omygosh heus weten ze niet dat je alles in dat magazijn moet halen.’

We konden het dus niet uit elkaar halen in de koopjeshoek. We kregen een moersleutel en daar moesten we het maar mee doen. Ok. Dus wij in de rij in de kassa, met bureau, om 9 uur terwijl de Ikea om 9 uur sluit. We hadden haters. Als in de redelijke lange rij mensen achter ons. Al helemaal toen mijn moeder ook nog eens vergeten was dat ze een kortingsbon had en die er nog afmoest terwijl ze al afgerekend had.

Haters gonna hate, maar ik heb het bureau dat ik wilde, met korting. Dus.

One thought on “Ikea is topsport

  1. Haha wauw wat ‘n Ikea avontuur! Gelukkig heb je dat bureau uiteindelijk toch kunnen bemachtigen! Geniaal trouwens om gewoon om het showmodel te vragen ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s