Ook ik kan sentimenteel doen

ADSC_6327

Jaa sorry voor mijn enorm lange afwezigheid. Mijn vele fans hebben zich vast verveeld zonder mijn hoogstaande schrijfseltjes.

Maar aangestoken door de bloggers (oke alle bloggers dus, haha) die een post maken over hun voornemens, doelen en hoogtepunten van het afgelopen jaar ga ik nu ook eens even een lekkere speech houden over van alles en nog niks.

2013 was niet bepaald mijn jaar, hoewel er ook veel goede dingen waren. Ik wil eigenlijk niet teveel woorden vuil maken aan dit jaar. Alleen dat er zeker veel goede momenten waren en van de slechte momenten heb ik veel geleerd. Zowel over mezelf als de mensen om me heen. Al die slechte dingen ga ik in 2014 dus proberen om te zetten in iets goed, dingen die ik heb geleerd gebruiken.

New year, new me.

Okee nee grapje. Die onzin dat je na 12 uur ineens een compleet ander persoon bent, haha. nee.

Zo ben ik in 2013 al begonnen met hardlopen en ben ik het oprecht leuk gaan vinden, dit ga ik dus zeker doorzetten dit jaar. Zo hoop ik op 13 april de kwart marathon te lopen. Mijn doel is uitlopen, dat PR komt zeker dit jaar, maar het is niet mijn streven om dat al gelijk in april te doen, maar hey wie weet. Verder hoop ik aan heel veel meer wedstrijden/evenementen mee te doen, het geeft nou eenmaal veel motivatie en is daarbij hartstikke leuk.

Verder ga ik mezelf eens verder uit die persoonlijke dip werken, niemand heeft er wat aan en ik al helemaal niet. Dat gaat nu gelukkig al een stukje beter en ik ben al een stuk positiever ingesteld dan voorheen.

Mijn doelen dus?

Even op een rijtje:

 • Kwart marathon Rotterdam uitlopen
 • PR 10km verbeteren (58:47 min)
 • Heel. Veel. hardloopwedstrijden/evenementen. (zandvoorcircuitrun? colourrun? kerstmannenloop? en veeeul meer).
 • Weg met die dip.
 • Slagen zou wel fijn zijn. Ik ga heel hard huilen als ik in mei/juni dalijk niet mijn VWO-papiertje heb jongens. tranen met tuiten.
 • Rijbewijs! Ook erg fijn. En aangezien ik 18 word dit jaar mag het ook wel vind ik. (paaappp, maaamm?)
 • 18 worden. lijkt me handig.
 • Opleiding vinden. HBO of WO. oshit.
 • Betere blogberichten leren schrijven, als in een goede volgorde en verdeling vinden in mijn tektsen. (want meeenn dit is prut). Volgende keer beter blogbericht.Β pinky promise. (ik ga er spijt van krijgen dat ik dit publiceer.)

 

En dit is dus zo’n typisch blogbericht waar niemand iets aan heeft, ik vind het echter gewoon fijn dat ik mijn doelen ergens heb vastgelegd. Nu moet ik er wel wat aan doen, niet waar?

Gelukkig nieuwjaar iedereen.

3 thoughts on “Ook ik kan sentimenteel doen

 1. Hoi! (Nee, wij kennen elkaar nog niet, maakt niet uit, bloggers onder mekaar enzo). Lijken mij mooie doelen. Leuk dat je hardloopt! En die 10K doe je best wel heel snel, hoor! Die studiekeuze lijkt me belangrijk, het is ook zo’n doolhof van keuzes, verantwoordelijkheden, dingen die je leuk vind maar waar je niet van leven, etc. Been there, done that. En oh, de persoonlijke dip? I feel you. Ik ben ‘m nu zo goed als kwijt, GELUKKIG, maar 2013 was wat dat betreft ook niet mijn jaar.
  (Over je blog verbeteren, er staan wel een paar slordige foutjes in).

  • Ik volg je blog al wel een tijdje! haha
   Ja qua studiekeuze duizelt het me nogal..
   Fijn dat je je persoonlijke dip zo goed als kwijt bent, 2014 wordt voor ons allebei vast beter! haha
   Mja ik heb deze blogpost sowieso heel snel getypt, dus een beetje afgeraffeld, al is dat natuurlijk geen excuus.
   Bedankt voor je comment πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s