Over mij

ADSC_8159

Aangezien ik het zelf altijd leuk vind om te lezen wie er nou achter die blog zit, moet ik er toch maar aan geloven: een stukje over mezelf schrijven.
Een regelrechte ramp natuurlijk. Ik ben nou niet bepaald overtuigd van mijn schrijftalent (als in het is tamelijk afwezig).
Dan ga je je natuurlijk afvragen: waarom begin je in hemelsnaam een blog. En dat is een verdraaid goede vraag. Ik weet t zelf ook niet. Ik denk iets in de richting van verveling en studie-ontwijkend gedrag. Misschien leer ik er zelfs nog een keer iets van.

Maarja. Ik dus.
Ik ben Laura (‘Hoi Laura’zegt de praatgroep) Ik ben 17, woon in de buurt van Rotterdam en ik zit in 6VWO (whojoo dan moet je wel slim zijn! /standaard reactie). haha. schijn bedriegt. Het aantal domme opmerkingen per dag is meestal niet op één hand te tellen, net als mijn sarcastische opmerkingen. Daarnaast heb ik een gezonde obsessie voor fotografie, wil ik graag reizen en ben ik behoorlijk kinderachtig. Gelukkig heb ik een lief vriendje die minstens even kinderachtig en raar is als ik. Dat zelfde geldt voor mijn gezellige vriendinnengroepje.

Ik ben in eerste instantie op het idee gekomen om een blog te maken doordat mijn ouders altijd een blog maakte voor het thuisfront als we op vakantie gaan (4 weken Scandinavië bijvoorbeeld). Ik dacht: dat wil ik ook als het vriendje en ik (HOPELIJK) naar Oost-Europa gaan! En tsja, dan begin je natuurlijk gewoon een jaar te vroeg met bloggen.

One thought on “Over mij

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s